05 July 2015 Last updated on 05 July 2015

Statement of Akeeba Ltd regarding the situation arising from capital controls in Greece (NB: the statement is in Greek).

Αγαπητοί μας πελάτες,

Σας ευχαριστώ για την προτίμηση που δείχνετε στην εταιρεία μας και σε εμένα προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια.

Γνωρίζω ότι όλοι σας αγωνίζεστε να βγάλετε τα προς το ζην παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζετε ελέω της κρίσης χρέους. Σε αυτό το ήδη δύσκολο έργο σας προστέθηκε ο βραχνάς των κεφαλαιακών έλεγχων (capital controls) που τέθηκαν σε ισχύ την περασμένη εβδομάδα, καθιστώντας αδύνατη την πληρωμή των υποχρεώσεών σας σε προμηθευτές εκτός Ελλάδας, όπως η εταιρεία μας.

Σήμερα, 5 Ιουλίου 2015, επεκτείναμε αυτόματα την λήξη όλων των συνδρομών των Ελλήνων πελατών μας που έληγαν στο διάστημα 1 Ιουλίου - 30 Σεπτεμβρίου 2015 κατά 3 μήνες. Πιστεύουμε πως αυτό θα βοηθήσει σε ένα μικρό βαθμό το δύσκολο έργο σας σε μια διαρκώς συρρικνούμενη αγορά.

Αν η συνδρομή σας έληξε το διάστημα 1 έως 30 Ιουνίου 2015 και δεν προλάβατε να την ανανεώσετε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου χρησιμοποιώντας την σελίδα Contact Us και επιλέγοντας "User account / subscription problem". Παρακαλώ θυμηθείτε να μου δώσετε το όνομα χρήστη σας. Εφόσον επιβεβαιώσω πως η συνδρομή σας έληξε εντός του Ιουνίου 2015 θα σας την ανανεώσω χειροκίνητα, χωρίς χρέωση, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015.

Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα της ανάπτυξης και της δημιουργίας, της Ευρώπης και της προοπτικής. Ο καθένας μας κάνει ότι μπορεί για να πάει μπροστά η χώρα. Ελπίζουμε κι η δική μας μικρή συνεισφορά προς αυτή την κατεύθυνση να σας βοηθήσει.

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Διονυσόπουλος
Διευθυντής, Akeeba Ltd