#31780 – Kickstart error

Posted in ‘Kickstart / Backup Restoration’
This is a public ticket. Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.
Thursday, 19 September 2019 07:02 CDT
Kickstart failed when restoring backup on Windows 10 dev machine.
Apache webserver.

Installed fine on a Centos machine running Plesk and Apache FastCGI.
Not where I want it though for my dev environment.
Custom Fields
Joomla! version (in x.y.z format) 3.9.11
PHP version (in x.y.z format) 7.2.22
Akeeba Backup version (x.y.z format) 6.5.1
Kickstart version (x.y.z format) 6.0.1
 
brainforge.uk
This ticket is closed, therefore read-only. You can no longer reply to it. If you need to provide more information, please open a new ticket and mention this ticket's number.

Support Information

Working hours: Typically we work Monday to Friday, 9am to 7pm Cyprus timezone (EEST). Support is provided by the same developers writing the software, all of which live in Europe. You can still file tickets, but we cannot respond to them, outside of our working hours.

Support policy: We would like to kindly inform you that when using our support you have already agreed to the Support Policy which is part of our Terms of Service. Thank you for your understanding and for helping us help you!

Cookies Notification - Action required

This website uses cookies to provide user authentication and improve your user experience. Please indicate whether you consent to our site placing these cookies on your device. You can change your preference later, from the controls which will be made available to you at the bottom of every page of our site.